xrp analizi

 Ripple ve sec içinde devam eden dava, yatırımcılar ve ripple müşterileri üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Dava sebebiyle xrp geçen yıl fazlaca efsunk sıkıntılar yaşadı. Son 6 ayda xrp fiyatı pek etkilenmemiş olsa da menkul kıymet durumu netleşene kadar bazı yatırımcılar varlığa karşı mesafeli bir tavır takınmaya başladı.


Ripple davasının bir diğer önemi ise, kripto düzenlemeleri mevzusunda bir dönem başlatma muhtemellığı. Bundan dolayı dava sonucu, sektördeki önemli oyuncular tarafından çok yakından izleniyor.


Ripple patlamaya mı hazırlanıyor?

Son 3 haftadır xrp fiyatı 1,00 doların üzerinde konsolide oluyor ve yukarı yönlü daha büyük bir kırılma umut ediliyor. Eth ve diğer biroldukça altcoin bu yükselişi yaşadı ancak xrp ve btc hemen hemen beklenen zirvelere ulaşamadı. Xrp’nin tamamen net bir şekilde yükselişe geçtiğini görebilmemiz için boğaların öncelikle 1,28-1,37 dolarlık ana direnç bölgesini kırması ve tutması gerekiyor.


Bu gerçekleşebilirse xrp 1,50 dolara doğru yola çıkabilir. Btc’nin 50.000 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalması, ripple için manzaraü kuvvetlendirebilir.




Son birkaç gün içinde, xrp fiyatı 4 aylık trend çizgisinin üzerine çıkmayı başardı. Bu eğilim, fiyatın bu senenin nisan ayında 1,95 dolara erişmesindan bu yana gerçekleşmemişti. Bu haberin makaleldığı sırada, xrp fiyatının bu eğilimi yardımcı olarak tekrar kontrol etmesi muhtemel görünüyor.


Boğalar ana direnç bölgesinde tutunamaz ve fiyat 4 aylık trende düşerse bu işareti tutması gerekiyor, aksi takdirde xrp daha büyük bir düşüş yaşayabilir. 1,18 dolar desteğinin ve 140ma’nın altındaki herhangi bir hareket, xrp’yi 1,10 doların bile dibine indirebilir.


Rsi’ye baktığımızda, aşırı alım bölgesinde gücün reddedildiğini ve 50 değerinin altına doğru gittiğini görebiliriz. 50 kıymeti yine yükseliş bölgesine geri dönene kadar düşüş senaristliği var. 


Macd, 4 gün arasında ilk kere histogramda kırmızıyı işaretlemek üzere.


Mavi ma, turuncu ma’nın altına düşerse, bu, xrp’yi minimum 1,18 dolara indirecek bir düşüş senaryosu olarak karşımıza çıkabilir.


Xrp için gün içi veriler

Fiyat: 1,28 dolar

Trend: yatay

Volatilite: orta

Destek: 1,22 dolar

Direnç: 1,28 dolar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CoinKolay ile Kazançlı Yatırımlar Yapmak Mümkün

Kripto Para Haberleri CoinKolay’da!

Coin Haberleri ve Blockchain Gelişmeleri İçin Tek Adres: CoinKolay.com!