matic analizi

 Bitcoin fiyat hareketi geçen hafta 50 bin seviyesinde dalgalı kaldı sadece bazı altcoinler hemen yükseliş eğilimine geçmedi. Trx %2,5 düştü ve 0,958 dolarda yer edinen yardımcı çizgisine birazcık daha yaklaştı. Comp ise %2,3 nispetında düştü ve 393,07 dolarda düşüşe hazırlanıyor gibi görünüyor. En son diğer altcoinler düşüş yaşarken matic %1,2’lik kazançla konsolidasyondan çıkabilir.


Tron fiyat analizi

Tron, matic and compound price analysis: 04 september 


Trx, son 24 saatte içinde %2,5 düştü ve yazım sırasında 0,101 dolar seviyesinden işlem görüyor. Altcoinler dün birkaç ayın en yüksek seviyesini kaydetti, sadece 0,104 dolar direncini aşmayı başaramadı. Yardımcı bölgesi 0,958 dolar, ek yardımcı hatları 0,088 dolar ve 0,816 dolar olarak belirlenebilir. Trx son olarak neredeyse üç hafta önce 0,816 dolar yöreında işlem görmüştü.


Mevcudiyet son 48 saat içinde aşırı satın alındıktan sonrasında, göreceli güç endeksi göstergesi satın alma baskısı olan 60 işaretine yakın düştü. Awesome oscillator göstergesi ise kırmızı sinyal çubukları gösteriyor. Macd’nin yeşil histogramı geriledi ve kırmızı bir histogram ortaya çıktı.


Trx tekrar yukarı yönde hareket ederse, 0,104 dolar ve ardından 0.108 dolarda yer edinen direnç seviyelerini yeniden kontrol edebilir.


Matic fiyat analizi

Tron, matic and compound price analysis: 04 september 


Matic, konsolidasyonu resmetti ve bundan önceki güne göre %1,2’lik bir artış kaydettikten sonrasında 1,46 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yazım esnasında fiyat seviyesinde matic, haftalık en yüksek seviyesinin biraz altında kaldı. Matic için acil destek seviyesi 1,38 dolarda ve 1,28 dolarda yer alıyordu. Matic, hemen hemen üç haftadır 1,28 dolar seviyesinin altında muamele görmedi.


Yazım sırasında da görünüm olumluydu. Satın alma baskısı bir artış kaydetti ve göreceli güç endeksi orta çizginin üzerinde kaldı. Awesome assillator yeşil sinyal gösterdi. Bollinger bantları bir şekilde yakınlaşıyor ve düşük oynaklık kaydediyor.


Matic için aralık hareketini yukarı yönlü kırması durumunda, haftalık en yüksek seviyesi olan 1,53 doları tekrar ziyaret edebilir. Peşinden, üç ayın en yüksek seviyesi olan 1,70 doları devirmeye çalışabilir. Yakın tarihindeki bir güncellemede coinbase, polygon’un ölçeklendirme çözümünü entegre etmeye karar verdi. Bunun matic’in ileriye dönük fiyatı üzerinde müspet yönde tesiri olabilir.


Comp fiyat analizi

Tron, matic and compound price analysis: 04 september 


Comp son 24 saat içinde %2,3 düşüşle 462,21 dolardan işlem görüyor. 456,76 dolarlık acil destek fiyat çizgisine yakın muamele görüyor. Comp son olarak 456,76 dolar fiyat çizgisine yaklaştığında düşüş yaşamıştı daha sonra 393,07 dolar destek bölgesinin yakınında muamele gördü.


Göreceli güç endeksi ise yükseliş bölgesi içinde, 50 işaretinin üzerinde yer ediniyor. Macd, bir fiyat düşüşünü gösteren kırmızı histogramları manzaraünde yer alıyor. Tersine, chaikin para akışı uçurumı çizginin fazlaca üzerinde olduğundan kapital girişleri yüksek kaldı.


Fiyatın bilakis dönmesi, comp’u haftalık en yüksek seviyesi olan 488,80 dolarda meydan okumaya ve peşinden birkaç ayın en yüksek seviyesi olan 519,37 doları yine test etmeye itebilir.

 

https://www.coinkolay.com/matic-coin-gelecegi-polygon-yatirima-deger-mi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CoinKolay ile Kazançlı Yatırımlar Yapmak Mümkün

Kripto Para Haberleri CoinKolay’da!

Coin Haberleri ve Blockchain Gelişmeleri İçin Tek Adres: CoinKolay.com!